Popularne
  • Jaki podzielić się miłością z bliskimi? Znamy na to sposób!
  • Sycąca i rozgrzewająca – przepis na zupę cebulowo-pomidorową z jajem
  • Mleczne produkty fermentowane. Czy warto po nie sięgać?
  • Banki Żywności ponownie wyróżniły Mars tytułem „Partnera na każdy czas”
  • TYMBARK VEGA – NOWE SOKI WARZYWNE JUŻ DOSTĘPNE W SPRZEDAŻY!
  • Intensywna kampania serków wiejskich Almette z Cleo
  • OGÓLNOPOLSKI KONKURS: Wygraj kieszonkowe od MAOAM!
  • PINTA warzy z Okrasą
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • RSS
  • instagram
SerwisSpozywczy.pl
Banner
Nawigacja
  • Aktualności
    1. Nowości na rynku
    2. Trendy w żywieniu
    3. Ważne dla branży
    4. Temat przy kawie
    Polecane
    5 stycznia 2021 0

    Ceny żywności w 2021 roku będą nadal rosnąć?

    Najnowsze
    1 lutego 2023 0
    Jaki podzielić się miłością z bliskimi? Znamy na to sposób!
    31 stycznia 2023 0
    Sycąca i rozgrzewająca – przepis na zupę cebulowo-pomidorową z jajem
    31 stycznia 2023 0
    Mleczne produkty fermentowane. Czy warto po nie sięgać?
  • Technologie
  • Ekologia
  • Opakowania
  • Branża spożywcza
    • Napoje
    • Alkohole
    • Mleko
    • Owoce i warzywa
    • Słodki przemysł
    • Mięso
  • Mam fioła na zioła
  • Z przepiśnika czytelnika
  • Podsumowanie 2020. Plany na 2021
Jesteś w:Home»Zapisz się na newslettera

Zapisz się na newslettera

  • Kasia Lorenc: Mam fioła na zioła

  • Mam fioła na zioła
    8 czerwca 2021 0

    Nieznośna parzawica na bezludnej wyspie i eko-bikini. Wiosenne oczyszczenie z toksyn

    Jeden z moich przyjaciół zadał mi kiedyś ciekawe pytanie. „Gdybyś musiała udać się na bezludną…

    Mam fioła na zioła
    7 maja 2021 0

    Kasia Lorenc: Filip z konopi- czyli olej na każdą kieszeń

    Napisałam Filip? No tak, ale on z tych konopi wyskoczył, a nam wyskoczył dzisiaj taki…

  • Rolnictwo

    26 stycznia 2023

    Agreena dołącza do „ASAP”

    • Przy kawie
    • Trendy
    • 25 kwietnia 2022 0
      Sięgamy po dietę z pobudek racjonalnych – wynika z badań na zlecenie Barbora.pl.
    • 28 marca 2022 0
      Czy przyszła mama może się skusić na kawę?
    • 29 stycznia 2022 0
      5 sposobów na bycie eco
    • 17 stycznia 2023 0
      Poznaj trendy gastronomiczne na pierwszy kwartał 2023!
    • 11 stycznia 2023 0
      Roślinna strona kuchni wietnamskiej. Dzień Wegetarian 2023
    • 9 stycznia 2023 0
      Veggie Challenge – idealny moment, by przejść na dietę roślinną
  • Newsletter

  • Sidebar Ad
  • Ostatnie wpisy

    • Jaki podzielić się miłością z bliskimi? Znamy na to sposób!
    • Sycąca i rozgrzewająca – przepis na zupę cebulowo-pomidorową z jajem
    • Mleczne produkty fermentowane. Czy warto po nie sięgać?
    • Banki Żywności ponownie wyróżniły Mars tytułem „Partnera na każdy czas”
    • TYMBARK VEGA – NOWE SOKI WARZYWNE JUŻ DOSTĘPNE W SPRZEDAŻY!
  • luty 2023
    PWŚCPSN
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728 
    « sty    
  • Najnowsze komentarze

    • Karolina - MójCatering wprowadza „Dietę dla mózgu”. Jej autorem jest biohacker Michał Undra
    • Tomasz - MójCatering wprowadza „Dietę dla mózgu”. Jej autorem jest biohacker Michał Undra
    • grzechu - Kurczak z proekologicznej fermy na stałe w ofercie Lidl Polska
    • Marcin Kamiński - Kolejne nowości w linii Tarczyński Rośl-INNE
    • Mannn - Zbilansowana dieta z produktami Sante
  • Kategorie

    • Aktualności
    • Alkohole
    • Bez kategorii
    • Ekologia
    • Handel/Gastronomia
    • Kulinaria
    • Mam fioła na zioła
    • Mięso
    • Mleko
    • Napoje
    • Nowości na rynku
    • Opakowania
    • Owoce i warzywa
    • Patronaty
    • Podsumowanie 2020. Plany na 2021
    • Rolnictwo
    • Słodki przemysł
    • Technologie
    • Temat przy kawie
    • Trendy w żywieniu
    • Ważne dla branży
    • Z przepiśnika czytelnika
  • Popularne

    • 4 października 2020 21
      Zbilansowana dieta z produktami Sante
    • 22 kwietnia 2022 2
      MójCatering wprowadza „Dietę dla mózgu”. Jej autorem jest biohacker Michał Undra
    • 5 grudnia 2021 1
      Platforma SmartLunch świętuje 10 milionów posiłków
    • 21 września 2020 1
      21 września Dniem Kapsla!
  • O nas

    Nazywam się Karolina Jakubiec
    i jestem twórczynią portalu SerwisSpożywczy.pl, na którym znajdziesz wiadomości od A do Z dotyczące branży.

     

    Więcej o mnie i Serwisie Spożywczym

     

    Kontakt

    • e-mail: biuro@serwisspozywczy.pl
    • tel. 883 737 801

     

    •  

    Copyright © 2020 SerwisSpozywczy.pl. instalacja i modyfikacja Jaskowski.net

    • Polityka prywatności
    • REGULAMIN
    Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie a także z regulaminem strony. REGULAMIN ZgodaPolityka prywatności