Pandemia, zamknięte restauracje. Część z nas stawia dopiero pierwsze kroki w kuchni, a część wchodzi na wyższy poziom swoich kulinarnych zdolności 🙂
Z tego powodu przeglądamy setki stron w internecie w poszukiwaniu przepisu na idealną karpatkę czy ciasto na pizzę. Dzwonimy do mamy z pytaniem „hej mamo, a jak robisz tę sałatkę…..?”. A może dobrze by było mieć wszystko w jednym miejscu? Dzielić się swoimi recepturami i próbować przepisów innych czytelników?
To idealny czas na to, dlatego startujemy z nowym projektem. Tworzymy specjalnie dla Was rubrykę na portalu SerwisSpożywczy.pl o nazwie „Z przepiśnika czytelnika”.
Możecie śmiało dzielić się swoimi przepisami. Od bułeczek, zup, ciast….po nalewki 🙂
Swoje sprawdzone receptury wysyłajcie na adres: biuro@serwisspozywczy.pl
fot: pixabay.com
